17 productes útils per regalar a una embarassada (amb diversitat de preus)

Quan ens quedem embarassades estem boges d’ amor i d’ emoció, ens ho compraríem, de fet ens ho comprem, tot. Després neix la criatura i a mida que passen les setmanes ens adonem de la quantitat de diners que hem llençat a la brossa, de la quantitat de trastos inútils que hem acumulat, i el que és pitjor: els trastos útils no se’ns havien acudit i hem de córrer a comprar i a gastar de nou…

Ara que els meus fills ja són “grans”, em ve molt de gust explicar-vos cosetes pràctiques, i una d’ elles és… Què regalar a una embarassada?

Doncs depèn una mica, volem alguna cosa pels primers dies o mesos o preferim regalar-li alguna cosa per un futur no tan immediat? Què tal si el regal va dedicat a fer més fàcil la vida de la mare?

Si volem una cosa pel naixement…

Entre 15 i 30€:

Collaret de maternitat. És un regal que m’ agrada molt perquè no només és pel nadó, sinó també per a la mare, és un regal original, n’ hi ha per triar i remenar i de tots els gustos i colors. Us recomano MamiBB o Babyonearth

Discs de lactància de roba: els discs de lactància de farmàcia solen ser molt incòmodes i poc transpirables, en canvi els de roba solen ser molt amorosos, molt més sostenibles i reciclables ja que després els pots fer servir com a discs desmaquillants. Us recomano els de Tela i teta, són de bambú, súper finets i vénen en un estoig la mar de bonic.discos-lactancia-lavables

Llibre de lactància o criança: sí, ens fa falta un manual d’ instruccions, però ha de ser dels bons. Us recomano el “Somos la leche” d’ Alba Padró, la biblia per a tota mare que vol donar el pit, o un llibre sobre la son, com “Dormir sin lágrimas” d’ Elisabeth Pantley per no fer-se falses expectatives.

9788416895205

30€ – 70€:

Pastís de bolquers: doncs si, sembla classicón, i ho és, però els bolquers mai estan de més, i quan arriben a casa sempre són benvinguts. 

Portabebés: en aquest cas us recomanaria un fular portabebés o una motxilleta ergonòmica tipus Marsupi. Qualsevol mare del món pagaria un xec en blanc per gaudir de braços lliures per descansar, mirar un Netflix i evadir-se una mica o dinar sense que algú li hagi de tallar el pollastre. Sembla mentida que sigui tan senzill com utilitzar un fular. Us recomano els fulars made in Barcelona Babyonearth, els Boba o per l’ estiu els fulars Moby de bambú.

Assessorament o acompanyament: regala una sessió d’ acompanyament al postpart/lactància/porteig. És or, de veritat. Qualsevol mare agrairà que una professional de la criança se li planti a casa per poder fer totes aquelles consultes que no sap a qui fer, perquè algú li digui que ho està fent de puta mare, per empoderar-se com a mare o per aprendre a portejar d’ una manera més segura. (queda molt malament que m’ ofereixi jo mateixa? mira els meus serveis: )

cropped-captura-de-pantalla-2018-03-18-a-las-21-53-25.png

Un pack del primer apartat: collaret + llibre + discs de lactància

Regals per fer servir a partir dels 6 mesos

20€ – 40€

Una ronyonera: no us sorprengueu. Quasi totes les mares acabem portejant en un moment o altre, i una ronyonera (gran) és perfecte per dur el telèfon, el monederet, les claus, un bolquer i un paquet petit de tovalloletes. Hi ha ronyoneres molt molones i segur que passats els primers mesos ens comença a venir de gust lluir alguna cosa ben bonica i nova. Us recomano a Caomka o Cuc de Poma

Alimentació complementaria: un pack que porti un Happy Mat (29,90€)  i un pitet per exemple(15€ aprox). La introducció a l’ AC és una etapa súper emocionant i poder gaudir-ho amb un plat que no bolca, ni vola, ni es trenca i un bon pitet amb mànigues que cobreixi tot l’ angelet és una gran idea.

Llibres: un llibre com BLW – 70 recetas para que mi hijo coma solo o algún llibre dedicat al moviment lliure, psicomotricitat, etc.

9788416449835 (1)

40€ – 80€

Un massatge (60€ aprox): si noies! un massatge amb un/a bon/a fisio que em posi a lloc totes aquelles contractures que he anat acumulant durant els primers mesos. Això és un regalassu que totes ens mereixem i que a vegades costa trobar el temps o els diners per fer el pas. Us recomano la Marta Ibarra a Barcelona, llevadora i osteòpata, un amor.

Rückenmanipulation

Kantan net – 49,90€: tota mare en aquest món hauria de tenir un Kantan net. Sóc molt fan. Un portabebés lleuger que et cap en una butxaca, que no necessita tècnica, que pots fins i tot posar-te dins del mar o la piscina. Un portabebés que et permetrà portar a la teva criatura a la cadera, repartint bé el pes i sense carregar-te el canell i el braç. una delícia.Captura de pantalla 2018-04-11 a las 21.57.41

Un pack: Kantan net + ronyonera o Plat BLW + Pitet  + Llibre

80€- 125€

Una motxilla portabebés ergonòmica – 125€. Si, 100% necessària, per usar a diari o com a complement del cotxet. Una meravella si aprecies l’ autonomia i les ganes de viure!( jijijiji ). Són talla única, són molt fàcils d’ utilitzar, els pares els solen agradar molt i són increïblement còmodes. Us recomano per damunt de totes les marques: la Boba 4g, dissenys molons, teles suaus i ajustos finíssims.

ED9A3327_540x600

Una bona panera dels tresors (70 -120€): si, és un regal meravellós pels nostres nadons. No fan falta i joguines, ni jirafes sofies, ni llets amb vinagre. Una panera dels tresors és un regalassu, perquè li dones a la criatura l’ oportunitat d’ experimentar i d’ explorar l’ autenticitat de la quotidianitat i alhora, li regales a la mare l’ haver d’ investigar sobre aquestes estones, li regales la meravella de poder observar i acompanyar de ben a prop el joc de la descoberta…és meravellós: Us recomano anar a  l’ Aúpali on tenen els objectes de la panera dels tresors a granel i unes paneres precioses. També via web.

Captura-de-pantalla-2016-09-29-a-las-20.30.45

Un abric de porteig: Alguns piquen més que altres, però és una inversió d’ aquelles de les que ningú se’ n penedeix. Un abric que serveix per cobrir la panxota quan els abrics ja no tanquen, i després et serveix per abrigar-te a tu i al teu angelet tan si el portes al devant com a l’ esquena. Jo sóc una enamorada del Wallaby 2.0, càlid, versàtil, resistent a l’ aigua i súper molón.

black1

Tirallets: No, no em mireu amb aquesta cara… Que és molt personal? i què! És un regalassu que quasi qualsevol mare que alleti farà servir en algun moment de la seva lactancia. Que sigui bo eh, jo recomano el Medela Swing.

41lkcrGwnML._SY355_

I fins aquí! Què us sembla a vosaltres? quines cosetes us van regalar que fóssin pràctiques?

3 Comments
  • Roser
    Posted at 15:14h, 12 abril Responder

    Ma mare em va regalar… 2 mesos de sra. de fer feines! 😍😍😍 Ho va fer pel 2n fill, però… fins i tot si hagués estat un sol mes! Quin regalàs, noia!

  • Ana
    Posted at 20:06h, 12 abril Responder

    Molt bones recomanacions! Moltes gràcies Cris 😉

  • Mireia
    Posted at 13:53h, 06 mayo Responder

    Pee mi un dels millors regals el boba i la manduca. També super prcatic per fer Blw un pitet de silicona dels que tenen la part de baix que recullen tot el que els hi cau, i els bolquers també sempre un encert. Realment totes les coses qye heu posat són molt encertades!! 👍👍

Post A Comment

¡Envíame un Whats!
Escanea el código
Hola 👋
estoy aquí para acompañarte, ¿Qué necesitas?