I TORNARIA A PARIR MIL VEGADES

I aquest és UN TROCET del meu post d’aquesta setmana al Blog de DONALLUM, si el voleu llegir sencer a sota teniu l’enllaç 🙂

«El part normal, aquell en que és la dona la que té el poder absolut del seu cos i les seves emocions. Aquell en que és la dona la que pareix i la que decideix… Aquell en el que les hormones juguen un dels papers fonamentals: des de produir felicitat, fins fer estirar les fibres del teu cos a uns nivells impensables…aquelles hormones que fan que el teu cos, mitjançant onades obrin tot el teu poder i fan que el teu nadó comenci a avançar sense retorn per unir-vos per sempre més en una abraçada eterna…»

Article publicat a la web de DONA LLUM – Associació Catalana per un Part Respectat: I TORNARIA A PARIR MIL VEGADES http://www.donallum.org/blog/i-tornaria-a-parir-mil-vegades/

2 Comments

Post A Comment