Enquesta: Com va ser el vostre postpart?

Enquesta: Com va ser el vostre postpart?

Si ets una dona:

[polldaddy poll=7558292]

Si ets un home:

[polldaddy poll=7558296]

*Si teniu més d’un fill, contesteu per l’últim siusplau

2 Comments
 • carla
  Posted at 08:18h, 14 noviembre Responder

  Bon dia, el meu post part va ser genial a nivell físic! el fet d’haver parit sense anestèsia i sene haver patit episiotomia ho va facilitar! arabé tot i que les hormones ja havien fet efecte i estava totalment enamorada de la meva petitona… vaig tenir la sensació que ningú m’entenia…només volia estar amb la nena i la familia no em va ajudar gaire! Emocionalment és una època molt dura!

 • Roser
  Posted at 17:35h, 16 noviembre Responder

  Se’m fa curiós: jo he votat que va anar bé, mentre que el meu home ha votat que va anar malament físicament (i volia votar que una mica psicològicament també: s’ha queixat que no hi hagués gradacions ^_^). Vaig tenir clivelles, i dubtes, i… però a mi no em sembla que n’hi hagués per dir que va anar malament.

  No ho sé: m’ha fet gràcia la diferència.

Post A Comment