Sin categoría

Enquesta: Com va ser el vostre postpart?

Enquesta: Com va ser el vostre postpart?

Si ets una dona:

Si ets un home:

*Si teniu més d’un fill, contesteu per l’últim siusplau

2 comentarios en “Enquesta: Com va ser el vostre postpart?”

  1. Bon dia, el meu post part va ser genial a nivell físic! el fet d’haver parit sense anestèsia i sene haver patit episiotomia ho va facilitar! arabé tot i que les hormones ja havien fet efecte i estava totalment enamorada de la meva petitona… vaig tenir la sensació que ningú m’entenia…només volia estar amb la nena i la familia no em va ajudar gaire! Emocionalment és una època molt dura!

  2. Se’m fa curiós: jo he votat que va anar bé, mentre que el meu home ha votat que va anar malament físicament (i volia votar que una mica psicològicament també: s’ha queixat que no hi hagués gradacions ^_^). Vaig tenir clivelles, i dubtes, i… però a mi no em sembla que n’hi hagués per dir que va anar malament.

    No ho sé: m’ha fet gràcia la diferència.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s