Hola Cris!
Sóc un desastre i no he sabut trobar on coi deixar un comentari en general, fins que he vist aquest apartat just en el lloc on parlaves del cumple del Xavi…4 anys ja!!! FELICITAATS PETIT HOME FORçUT!!!
Buf, em temo que el Pol es farà gran deseguida, i no vull… fa 4 dies era dins al panxa i ara ja té 2 mesos… M’agradaria que fos petit per sempre!

Per què escric? Doncs perquè tenia la necessitat de deixar constància en algun lloc que has estat la canya amb nosaltres. La millor DOULA que podria haver conegut mai. A part de carinyosa, atenta i sensible amb els meus desitjos, has estat allà quan t’hem necessitat, i això no té preu! Moltíssimes gràcies!!!! PEr fi he aconseguit enganxar el Pol al pit, i tot ha estat gràcies a tu… Perquè no m’has enviat a pasturar quan t’he fet mil preguntes i t’he enviat whatsaps amb la meva minidepre de mare “novata” frustrada…
EStic encantada d’haver-te conegut perquè, a més, et sento molt propera, d’aquelles persones que tens la sort de creuar-te un dia i pensar “tinc molt en comú amb aquesta persona”!
Qui sap? potser això és l’inici d’una gran amistat ;·)
Molts petons i una abraçada de “mamà” (com diria el nostre amic cirurgià)!

Annnnna i… Pol!