Assessorament maternitat i suport a la lactància

Ofereixo acompanyament en les primeres etapes de la maternitat : Embaràs, part postpart, lactancia materna i criança 0-3 en general.

Embaràs: dono desde informació i recursos variats fins al curs intensiu de coaching pel part “parir en parella” a nivell físic i emocional (caràcter no sanitari) .

Part: Acompanyo el part a mares amb parella o mares sense parella. Aporto un somriure més a la sala, empatia, tècniques de coaching, gestió del dolor, de la por… Aporto dues mans més pel suport logístic, per fer-vos una infusió, massatges, per acaronar, per fer fotos, pel que sigui que necessiteu.

Postpart: Acompanyo i dono recursos durant el postpart, desde el primer dia a la clínica o ja a casa. Les consultes que més em demanen són sobre lactància materna, deslletament, son i nits, criança…

Porteig: Sóc assessora desde fa més de 7 anys. Vinc a casa teva i t’explico/ensenyo tots els tipus de portabebés, com col.locarlos, com portejar de manera pràctica i segura. També realitzo tallers per grups o per botigues.

 

 

Anuncios