Què és MARETA MEVA?

Doncs no sabria què dir-vos ara mateix.

Mareta meva és la meva filosofia de vida, la meva habitació dels crits, la manera que tinc de visibilitzar la maternitat. La maternitat de veritat, no la de les revistes i el pinterest.

Una maternitat sovint encisadora, sovint demolidora, sovint divertida, sovint inquietant, sovint, i molt sovint: intensa, molt intensa.

Mareta meva és present en aquest blog, en tots els serveis que ofereixo, en la meva persona, en el meu instagram i també a Facebook.


Doula a BarcelonaI jo… doncs jo sóc Cris Moe, encara que el meu nom al Dni hi diu Cristina Trillo,

Sóc mare de 3 fills increïbles nascuts el 2010, 2012 i 2014, i la maternitat m’ha dut a reinventar-me en tots els sentits.

Fins el 2011 em  dedicava a moure la coctelera, la meva professió durant 15 anys, però la maternitat m’ha dut a mirar-m’ho tot des d’ un prisma totalment diferent

Ser mare m’ho ha canviat absolutament tot i ara em dedico personal i professionalment a acompanyar mares en el seu “procés d’adaptació”.

Ara mateix em podeu trobar fent acompanyaments pre i pospart, també “entre bastidores” a l’ app de lactancia materna LactApp on hi treballo a temps complert i on em sento realitzadíssima i feliç com un anís.

Sóc auxiliar d’ infermeria i m’ estic formant en el CFGS de dietètica per seguir estudiant ciències de la salut.

I en el meu temps lliure, faig salut mental fent esport i pujant muntanyes sempre que puc.

Després d’aquesta explicació us preguntareu que com cuido dels meus fills? Doncs amb molta intensitat, molt amor i poques hores de son.

Anuncios