Què és MARETA MEVA?

Doncs no sabria què dir-vos ara mateix.

Mareta meva és la meva filosofia de vida, la meva habitació dels crits, la manera que tinc de visibilitzar la maternitat. La maternitat de veritat, no la de les revistes i el pinterest.

Una maternitat sovint encisadora, sovint demolidora, sovint divertida, sovint inquietant, sovint, i molt sovint: intensa, molt intensa.

Mareta meva és present en aquest blog, en tots els serveis que ofereixo, en la meva persona, en el meu instagram i també a Facebook.


Doula a BarcelonaI jo… doncs jo sóc Cris Moe, encara que el meu nom al Dni hi diu Cristina Trillo,

Sóc mare de 3 fills increïbles nascuts el 2010, 2012 i 2014, i la maternitat m’ha dut a reinventar-me en tots els sentits.

Fins el 2011 em  dedicava a moure la coctelera, la meva professió durant 15 anys, però la maternitat m’ha dut a mirar-m’ho tot des d’ un prisma totalment diferent

Ser mare m’ho ha canviat absolutament tot i ara em dedico personal i professionalment a acompanyar mares en el seu “procés d’adaptació”.

Ara mateix em podeu trobar de “freelance” fent acompanyaments pre i pospart, també “entre bastidores” a l’ app de lactancia materna LactApp on hi treballo a temps complert i on em sento realitzadíssima i feliç com un anís.

I en el meu temps lliure, faig salut mental fent Crossfit sempre que puc i estudiant Auxiliar d’ infermeria, per poder fer un grau superior i així poder fer la carrera d’ infermeria i així poder per fi convertir-me en llevadora: un dels meus grans objectius vitals.

Després d’aquesta explicació us preguntareu que com cuido dels meus fills? Doncs amb momlta intensitat, molt amor i poques hores de son.

 

 

Anuncios

4 comentarios en “Què és MARETA MEVA?”

  1. Buenas noches! Soy una madre primeriza. Mi bebe acaba de cumplir 4 meses. Me gustaria si m pudieras dar consejo o vivencia personal. Te comento a las pocas semanas de vida mi bebe padecia de muchos aires y era imposible dormir si no dormia encima mio. Ahora de vez en cuando tambien tiene aires, y muchas veces se despierta llorando como un loco y lo coges en brazos y no tiene consuelo hasta que pasa un ratito. Con el tiempo se acostumbrara a dormir en la cuna o en medio de nuestra cama? Es un tema que me desconcierta un poco. Yo de momento duermo bien, ahora empiezo a dejarlo en medio de la cama y esta unas horitas, pero la cuna no la quiere ni ver y eso que es una cuna colecho. A la espera de tu respuesta. Muchisimas gracias.

  2. Hola Cris,

    Estic decidida ha comprar un portabebes però tinc dubtes entre el fular (wrap) i la bandolera d’anelles. El vull utilitzar desde el neixament. Quin em recomanes? Moltes gràcies.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s