Què és MARETA MEVA?

“Mareta meva” originalment i fins fa poquet,  era el blog que feia servir per escriure les meves vivències i reflexions com a mare, però poc a poc ha anat creixent:

A dia d’avui és la meva llar virtual, la meva habitació dels crits i el “site” on presento els meus serveis com a professional de la Maternitat.

Ser mare ha marcat un abans i un després a la meva vida, i aquesta web és el camí de tot plegat, és la meva evolució, una revolució personal, és l’empremta de cadascuna de les etapes que visc o que he viscut…

El BLOG de Mareta meva  em serveix per seguir sobre la meva vida com a mare i com a dona… Aquesta secció, que és l’ origen de la web,  em serveix per poder escriure sobre la maternitat de manera espontània, sense assajos, sense esborranys… sent sentimental, profunda i políticament incorrecte si em ve de gust.

“Mareta meva”, també és, una serie de serveis personals i professionals que ofereixo AQUÍ

Dedicat a les meves quatre  estrelles, el Xavi, la Maria, el Joan  i l’amor de la meva vida, el Jordi.

Anuncios

4 comentarios en “Què és MARETA MEVA?

  1. Patricia dijo:

    Buenas noches! Soy una madre primeriza. Mi bebe acaba de cumplir 4 meses. Me gustaria si m pudieras dar consejo o vivencia personal. Te comento a las pocas semanas de vida mi bebe padecia de muchos aires y era imposible dormir si no dormia encima mio. Ahora de vez en cuando tambien tiene aires, y muchas veces se despierta llorando como un loco y lo coges en brazos y no tiene consuelo hasta que pasa un ratito. Con el tiempo se acostumbrara a dormir en la cuna o en medio de nuestra cama? Es un tema que me desconcierta un poco. Yo de momento duermo bien, ahora empiezo a dejarlo en medio de la cama y esta unas horitas, pero la cuna no la quiere ni ver y eso que es una cuna colecho. A la espera de tu respuesta. Muchisimas gracias.

  2. Sara dijo:

    Hola Cris,

    Estic decidida ha comprar un portabebes però tinc dubtes entre el fular (wrap) i la bandolera d’anelles. El vull utilitzar desde el neixament. Quin em recomanes? Moltes gràcies.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s