Coaching pel part – Parir en parella

Próximas fechas: 

Edición Agosto: 31 de agosto

Edición Septiembre: 14 de septiembre

Edición octubre: 13 de octubre

“Parir en parella” és un intensiu de 8h de coaching per a preparar el part i el naixement enfocat a aquelles parelles que desitgen gaudir d’ un part normal en l’ àmbit hospitalari. (complementat si es vol amb dos sessions de curs post part) .

IMG_4073 (1)

 PARIR EN PARELLA, L’ART DE ACOMPANYAR

Una de les qüestions que més preocupa a les dones és si serem capaces de parir, d ‘ “aguantar”.

Moltes dones, temem el moment del part, per cultura, per educació, per males experiències properes o anteriors.

Aquest mòdul va dirigit a parelles que vulguin viure el part i naixement del seu nadó de manera plena i feliç. Parir és un moment vital i hem de donar-li la importància que es mereix.

Viure amb alegria, parir amb alegria! Sense por, sense ansietat i amb seguretat. Per poder arribar a aquest punt de benestar, la informació és bàsica, la sensació de seguretat ens la brinda una bona preparació, no només física sinó també mental i emocional.

La dona de part necessita un entorn i ambient de confiança, una veu coneguda que li xiuxiuegi a cau d’orella, una mà càlida que li faci massatges l’esquena … i per aconseguir-ho en un entorn hospitalari que pot tornar-se, de vegades, fred i impersonal, l’acompanyament de la parella és imprescindible. És per aquesta raó que “Parir en parella” el protagonisme recau no només en la dona embarassada sinó també en la seva parella.

La dona embarassada rebrá tècniques de gestió de la por, indagarem sobre les seves preocupacions, normalitzarem el part com un procés meravellós, parlarem de la respiració, relaxació

La parella, a més d’estar aprenent tota la part de la dona (i viceversa), rebrà també tècniques d’acompanyament emocional i físic (massatge, carícies, mirades, empatia, acompanyament …) per donar poder a la dona en el moment més important.

Parlarem de ASSERTIVITAT, analitzarem els PORS, aprendrem a gestionar el dolor, parlarem de rols i aprendrem de manera pràctica tècniques de massatge, respiració, relaxació entre d’altres.

El coaching per el part és un curs molt pràctic, vivencial i intensiu.

El curs va enfocat sobretot a anar a parir empoderades, gestionant les pors el millor possible i donant recursos a l’acompanyant per donar el suport més autèntic, entenent que el part i naixement és un procés fisiològic.

La meitat del segon dia la reservem al bebè ja nascut, al post part immediat, a la lactancia materna, a l’estada a la clínica, a la màgia que succeeix i al que vindrà.

 

DURADA CURS EN GRUP: 8h (en 1 dia)

PREU CURS EN GRUP: 165 € / parella (inclou esmorzar i berenar)

PREU I DURADA CURS INDIVIDUAL: consultar.

+ info: maretameva.blog@gmail.com

*Aquesta preparació al naixement és de caràcter no sanitari

Hi ha dos tallers addicionals pensats per deprés del part, un cop la família ja està reunida i sorgeixen els dubtes o dificultats. El primer taller de 2,5 hores va dedicat a parlar de les necessitats de la familia i les necessitats del nadó + dubtes sobre la lactància materna (+ info aquí) i el segon taller és només per a la dona: Postpart més enllà de la quarantena (+ info hola@aupaliportabebes.com)

Si vols més informació o dates previstes, pots escriure’m a maretameva.blog@gmail.com o omplir aquest formulari:

 

TESTIMONIS:

“Una súper experiència recomanable 100%. Marxem del curs molt més segurs contents i amb moltes ganes de que arribi el gran dia i disfrutar-ho a tope. Marxem amb un missatge molt clar. Parir es un moment de felicitat!  moltes gràcies per tot!” – Gemma
“Per a mi fer el curs parir en parella va ser la descoberta d’una nova manera d’entendre el part. D’una banda, m’ha ajudat a coneixer millor el meu cos i a estar oberta a viure el meu part sense pors i sense dubtes. D’altra banda, he comprès que el paper del meu acompanyant és molt més essencial del que em pensava. Gràcies a aquest curs he afrontat el part com mai m’hagués imaginat. Vaig preparar el part en l’espai on em sentia més tranquil·la, escoltava tots els dies el meu cos i el meu petitó a la panxa, cada dia agafava més confiança en el l’ajut de la meva parella de cara al part. Arribat el dia l’Arnau va nèixer en un part on gràcies a conèixer millor el meu cos, les endorfines van ser les protagonistes, la meva parella va ser clau en el procés i em va ajudar moltissim tant a nivell físic com moral i aprenentatges del curs que jo havia interioritzat em van ajudar a estar més relaxada per exemple recordar que entre l’expulsió del cap i del cos del nadó les contraccions es distancien em van permetre viure aquell temps sense angoixa i deixant que fos el meu cos qui em dongués la senyal. Em sento molt agraïda, primer perque m’ho vaig passar molt bé al curs, segon perquè vaig conèixer gent molt maca i per acabar perquè m’ha ajudat a trobar el part que jo volia, que dic!, millor del que jo m’hagués imaginat mai i AMB ALEGRIA !.”
“El curs sobre post part, ha estat molt útil i efectiu. D’una banda ens ha fet replantejar-nos que el postpart es pot fer de moltes maneres i d’altra banda, ens ha empoderat, es a dir, que ens ha motivat per buscar la fórmula de postpart que necessitavam i ens ha donat les eines i la força per portar-ho a terme gestionant correctament les ressistències d’aquells que volen si o si fer la visita i agafar al nadó. És difícil l’equilibri entre els desitjos de la gent del teu entorn i les necessitats de la mare i el nadó. En aquest sentit, el curs, ens va donar idees i recursos que ens han permés viure el postpart amb la intimitat que necessitàvem. Només puc agraïr tot el que m’ha aportat aquest curs en la vivència dels primers dies de l’Arnau fora de la panxa en intimitat, i molt respectada pel meu entorn que m’ha donat el temps i l’espai per sentir el desig de l’arribada de les visites amb molta il·lusió.

 

“Estem immensament feliços d’haver FET el curs de parir en parella. No sabem com hauria sigut el part sense haver-ho FET … però al Sortir d’Aúpali vam tenyir la Sensació que alguna cosa havia canviat, que tot era més especial. Vam encarar el dia vaig sentir 1. Ho vam viure Molt intensament. Les carícies de cap a peus, a els Ànims il ‘empatia, no Deixar de dir-nos “ho aquestes de fent molt be”, o de fermen silenci Quan Educàlia i a els Trucs paper dolor com a els apretons de maluc Quan venia la contracció! Sense ELLS no ho hauriem aguantat ni 5 minuts. Fer el curs va ser Fer-ens un gran regal! “

 

“Des de sempre he sabut que volia 1 part respectat i en el qual pogues ser-hi present la meva parella. Gràcies al curs de “Parir en parella” impartit  per la Cris el meu company va aprendre un munt de tècniques que varem poder posar en pràctica des que vam sortir d’allà Fins el dia de l’part. Vam poder Comprendre i Entendre quin era el paper de l’Altre en AQUEST porocès meravellós que és l’Embaràs i el part. I he de reconeixer que si no haguèssigut per ell i paper que va aprendre no hagues pogut portar tan bé el procès de dil·latació. “

 

“Un 10 per AQUEST curs, cent per cent recomanable, portat amb Molta professionalitat, Molta empatia cap a Totes els Parelles enllà presents i els Diferents maneres en els que voliem parir i com sempre amb la Cris Moe, amb humor del bo.”

 

Volíem un part respectat, feliç, íntim, el nostre, si tot anava bé no medicalitzat. Vam fer el curs del centre de salut i va ser útil però sentíem que no era exactament això el que necessitàvem.
Ens volíem donar poder i sentir confiança en nosaltres.

… I ens van parlar de la Cris i l’Aúpali ….

Em vaig passar un dia i sense adonar-me ja estava al sofà vermell parlant còmodament amb Cris com si estigués a casa !!! I vaig sortir amb un llibre recomanat, molta energia positiva i decidida a fer el curs de preparació al part per parelles.

… I si! El curs va donar resposta al que q buscàvem! D’una manera dinàmica, divertida, propera, personalitzada i original vam sortir amb plena confiança amb nosaltres i il·lusionats per fer el part que desitjàvem (i també preparats per si no podia ser acceptar el que vingués).

I la veritat és que hem tingut un SÚPER PART preciós preciós preciós !!! Amb un fill preciós preciós preciós com una estrella …!

Mil gràcies Cris !!!!!!! ..de tot cor!

 

Anuncios