Sin categoría

UN FINDE RODÓ A CAN BARÓ

 

Ai mareta meva què difícil és poder marxar de cap de setmana amb tota la “trupe”….

En primer lloc perquè som 5, i ser 5 no és pas barat, i en segon lloc perquè quan no està malalt un, ho està l’altre, quan no, a mi em toca treballar a la botiga o anar a fer algun acompanyament, quan no, el meu marit li toca viatjar i quan no… fins l’ infinit i més enllà…

Per això, i no sé com, quan vaig anar a parar a la Fan Page de Can Baró vaig alucinar: Súper casa per a 3 famílies perduda per la Catalunya profunda, amb un preu més que raonable i amb calçotada inclosa? Ostres! Jo que ja em pensava que aquest any em quedava sense calçots!

Total, que amb dues famílies amigues més vam decidir passar un finde en tribu, l’ ideal:

Nens jugant pel jardí, mamis fent tribu rajant, aguantant-nos criatures, portejant, i corrents cap aquí i cap allà, papis fent lo mateix que les mamis …i soparets tots junts gaudint de la calma i d’ uns gintònics collonuts.. i així va ser!

Vam arribar a can Baró i la casa encara era més preciosa del que era a les fotos:

Tota reformada recentment, amb uns banys completíssims, Jacuzzi inclòs, una cuina gegant i netíssima i equipadíssima i el més important, un espai espectacular equipat amb jocs pels nens…La caseta de fusta era per caure de cul a terra, la cuineta, els jocs de taula…tot, ho teníem TOT!

Aquell divendres ja poc vam fer perquè la caravana es va carregar més de mitja tarda, simplement vam organitzar-nos i vam anar a dormir.

canbaró_1

El matí de dissabte ens vam llevar, vam esmorzar i ens ho vam prendre tot amb una calma que ni m’ ho podia creure tenint en compte que érem: 3 matrimonis, nen de 5 anys, nena de 5 anys, nena de 4 anys , nen de 20 mesos, nena de 20 mesos i nena de 3 mesos….imagineu!

Vam anar a fer un volt per la zona, vam veure cavalls, vam jugar al parc, vam prendre el solet i aviat vam tornar cap a casa.

S’ ha de dir que gran part del benestar va ser perquè un dels companys és cuiner!! Si si! Cuiner! I amb els Calçots que Can Baró ens van deixar preparats i inclosos a la quota + la Carn que l’Albert va portar + el vinatxu que vam portar nosaltres i una estoneta de migdiada dels més peques que ens va deixar treva, vam fer un dinar a la brasa ES-PEC-TA-CU-LAR.

La Temperatura a fora era perfecte amb el solet, i a dins la calefacció i la decoració feien que ens sentíssim com a casa però sense roba per plegar.

A la nit L’Albert ens va tornar a sorprendre amb un taller de pizzes pels nens: Van fer la massa, la forma i la decoració…ah! I ens les vam cruspir totes!

El Diumenge una mica igual que el dissabte, calma, una excursioneta pel bosc (a 2 metres de la casa) i una Paella que l’Albert ens va fer a la brasa…

Unes bones migdiades, cafetó i cap a Barcelona de nou.

Què dir de CAN BARÓ ¿ doncs ja veieu les imatges no?

Els nens van estar els tres dies corrents cap a munt i cap avall, descobrint insectes, pedretes i flors d’ametller…

Els adults vam estar entre amics, fent la vida social que mai podem fer, parlant de qualsevol cosa sense haver de parar a cada minut gràcies a que els nens estaven super entretinguts. Vam carregar piles com feia temps que no carregàvem…

IMG_0064

Realment costa tant trobar tan bons amfitrions, tanta pulcritud i bon gust a un preu tan raonable que hi tornarem de ben segur a la que els astres es tornin a reunir!!!

Can Baró (Seva) – 626 65 65 71 – Web

Si vols que faci una crònica sobre el teu establiment o marca només t’has de posar en contacte en mi, les condicions és que sigui un producte respectuós amb la família i que escriuré sincerament el que m’ hagi semblat 😉 maretameva.blog@gmail.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s