Si no ho dic rebento! #DesmontandoaEstivill

Doncs m’estreno amb el Videoblogging! Com que sóc una mica negada i tinc un rotllo que no m’aguanto és un video de 10 minuts…. jajajaja! o sigui que avisada/t estàs!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ysjh4SGCZoc&w=560&h=315]

5 Comments
 • Silvia
  Posted at 17:30h, 15 febrero Responder

  M’agradat molt el video, jo estic començant en el món d la crianza, ja q fa tres mesos va neixer el meu petit i estem aprenen tots tres. Sobre el rol de dona/mare, l’altre dia hem van dir q si el una parella es nombra l’un a l’altre, pap o mama, aixo provoca confusio en el matrimoni i per lo qual una possible crisis😓d’on treu la gent aquestes coses??

 • Anna
  Posted at 12:41h, 16 febrero Responder

  M’encantes Cris! poses paraules (i ara també images 😉 ) a molts dels meus pensaments,

 • Inski
  Posted at 16:49h, 25 febrero Responder

  jajajajaja!!! Me parto! Ets una crack, Cris!!! Per cert, doctor en res, és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona, però no té cap doctorat, amb el que tècnicament no és doctor.

  • Montse
   Posted at 09:53h, 31 marzo Responder

   Quanta ignorancia!!!! Valgam deu

 • Celia
  Posted at 10:59h, 20 abril Responder

  boníssim! i molt ben explicat 🙂

Post A Comment