5 comentarios en “Si no ho dic rebento! #DesmontandoaEstivill”

  1. M’agradat molt el video, jo estic començant en el món d la crianza, ja q fa tres mesos va neixer el meu petit i estem aprenen tots tres. Sobre el rol de dona/mare, l’altre dia hem van dir q si el una parella es nombra l’un a l’altre, pap o mama, aixo provoca confusio en el matrimoni i per lo qual una possible crisis😓d’on treu la gent aquestes coses??

  2. jajajajaja!!! Me parto! Ets una crack, Cris!!! Per cert, doctor en res, és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona, però no té cap doctorat, amb el que tècnicament no és doctor.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s