Gràcies i feliç 2016!

No sóc molt de fer aquestes coses en dates assenyalades però aquesta vegada no em puc reprimir,

Aquest any ha estat un any de moltes, moltíssimes coses,

Nous camins, noves decisions, nous aprenentatges noves bufetades, noves anades d’ olla…

El que no ha estat aquest 2015 és un any amb massa posts, tot i això el blog segueix viu i el Facebook, amb 3277 seguidorxs, més viu que mai, i això és gràcies a vosaltres, que compartiu els posts, que debatiu en directe les meves reflexions, que m’escriviu mails preciosos donant suport a aquesta “feina” que faig…

És gràcies a totes aquestes coses que trec un ratet de tant en tant per escriure un nou post… Entre la botiga, els nens i els meus nous projectes se’m fa ben complicat trobar una estoneta com aquesta, però me la feu trobar i n’estic molt agraïda.

Aquest any tinc un propòsit i no és més que seguir sent agraïda, amb tot i tothom, perquè el món està fatal i en part penso que és perquè ens donem poc les gràcies, perquè manquen els somriures i sobren les males formes.

Aquest any vull continuar donant les gràcies als meus fills que m’il·luminen cada dia, que em demostren que la maternitat compensa qualsevol fet que pugui passar, perquè els meus fills m’estimen amb amor de veritat, de l’ incondicional…els meus fills no tenen en compte si un dia perdo els nervis, no tenen en compte que a vegades em passi el dia amb el mòbil, no em tenen en compte que vagi a tota castanya per la vida….ells m’abracen amb la mateixa intensitat, em diuen que sóc guapa i em fan petons espontanis cada dia 1000.

Us estimo fills, us estimo molt, gràcies.

Segueixo donant les gràcies al meu marit, amb el que no estem passant una època fantàstica ni molt menys, però aquí seguim, lluitant i navegant junts, estimant-nos i respectant-nos per damunt de tot… Gràcies per seguir aquí i per moltes coses més…

Gràcies amigues meves, per ser-hi i per aguntar les meves neures, animar-me amb les meus projectes, donar-me copets a l’esquena i cuidar-me tant com ho feu, gràcies.

Gràcies Tribu, per ser allà a mode de xarxa, a mode de coixí, a mode de braços i abraços.

Gràcies a totes les dones de l’ Aúpali, que creieu en nosaltres, que veniu i que ens expliqueu les vostres intimitats, gràcies per tota aquesta confiança, gràcies per fer que el grup funcioni sigui tan maco, gràcies pels mails i missatgets i per les postals nadalenques…Gràcies.

Gràcies a tothom i molt feliç any nou!

No Comments

Post A Comment