Carta d’aniversari: FELICITATS JOAN!

Demà farà un any que vas néixer…

Joan, petit…

No ha estat fàcil el camí, però ha valgut la pena. Ets meravellós…

Joan, has estat , ets i seràs el meu tercer fill estimat…

M’has obert els ulls i tots els sentits des del dia que vas decidir aferrar-te al meu úter.

Joan, m’has canviat la vida, m’has fet millor mare i millor persona.

Petit, has regalat als teus germans l’oportunitat de seguir compartint, de seguir estimant…

A la Maria l’ hi has fet florir un instint preciós i al Xavi l’has reafirmat allà on era i ara saben, i sabem, que lluny de les detestables etiquetes, podem fer i desfer el que vulguem, perquè tot el que hi ha dins nostre és AMOR i amb ell, som increïblement lliures.

Joan, m’has tornat la fe en les persones gràcies al partkami.

M’has regalat el part que tant somiava (veure aquí) i de passada la millor rebuda per tu..

M’has obsequiat amb un 21 de juliol d’etern agraïment a totes aquelles persones que van fer-ho possible….

M’has obert els ulls i m’has tornat a posar al lloc on pertanyo, al d’aprenent de la vida…

M’has tornat a fer flexible i espontània, m’has fet tornar a creure que la vida és un regal…

M’has fet tornar a cremar llibres i no creure en teories…

M’has fet apartar d’un cop per tots creences, complexes i lliçons barates que no em duien més enllà del desastre i l’auto-fustigació….

M’has fet tornar a creure en mi, i re-buscar dins la meva essència més pura…

Per fi, m’has tret aquella màscara que la vida m’havia anat posant i m’has deixat la vista lliure, per poder mirar aquests ulls blaus cristal·lins que no amaguen res més que bondat i puresa quan somriuen mirant-me amb veritable amor i bellesa.

Al fi, puc gaudir dels teus somriures espontanis i els dels teus germans sense buscar ni trobar ombres que no existeixen.

Felicitats petit  tresor, perquè completes el meu ser i el meu cor i cada dia que passa em fas més feliç i més rica.

IMG_1353

Tags:
4 Comments
 • fentpensantdient
  Posted at 12:03h, 20 julio Responder

  Moltes felicitats Cris i Joan. I Maria, i Xavi, i Jordi. Per aquest any, per cada nou aprenentatge…

 • Luci
  Posted at 12:24h, 20 julio Responder

  Felicitats Cris!! Felicitats Joan!! Una abraçada a tota la familia. Va ser un plaer i un privilegi acompanyar-vos.

 • maremassoca
  Posted at 14:00h, 20 julio Responder

  Se que vol dir patir judicis per com vols parir i rebre el teu nadó. Ho vaig patir i això que no va ser a casa. És horrible sentir-te sola i jutjada en un moment així, sobretot de familiars. I en aquell moment no comprens res de tot això (ara tampoc). Som valentes per haver superat això i haver fet el correcte. Tinc clar que si tinc un altre fill ho faré com tu. Amb l’aprenentatge de la primera vegada. Felicitats pel superpart i per l’aniversari!

 • Mariona Prats Casadesús
  Posted at 16:02h, 20 julio Responder

  Moltes felicitats familia! Gràcies Cris per compartir aquestes emocions!Ets fantàstica!
  Una abraçada!

Post A Comment