Aquesta GRAN llibreria no pot morir, 100% amb tu MUNDO TUERIS

MUNDO TUERIS

MUNDO TUERIS

 

Sempre parlo de Xarxa, sempre parlo de dones, i mai parlo d’empreses o de situacions en concret, perquè com sabeu, aquest és un blog on  em desfogo…On trec de manera impulsiva tots els sentiments que em provoquen algun tipus de sensació abstracte…

Avui però, aquesta sensació me la produeix una dona en concret: LYDIA GINÉS, una mare gironina que va decidir penjar la seva feina per dedicar-se al seus fills i com a medi per subsistir va crear MUNDO TUERIS, una llibreria on-line especialitzada en maternitat i criança… Una d’aquelles llibreries on SEMPRE hi trobes el que busques, i no només això…Tot i ser virtual, la Lydia no triga ni un obrir i tancar d’ulls a l’hora de respondre de manera personalitzada una petició o pregunta:

¿Estic embarassada  quin llibre em recomanes?

¿M’estic formant com a doula, alguna cosa sobre el tema?

¿Algun llibre que parli de la relació entre germans?

¿Algun títol específic per la cesària?

I sempre, sempre, contesta amb varies opcions i explicacions i recomanacions… És com aquelles llibreries de poble on el llibreter sempre té una resposta…

La diferència és que no ens hem de moure de casa i no tenim horaris… Sempre està oberta! Els llibres triguen res en arribar trucant el timbre amb aquella olor a nou…

Avui, diumenge, he obert el Facebook i m’he trobat una trista noticia…, La Lydia no pot més… “No es pot lluitar contra els grans”, diu… (ho explica aquí)

Si Lydia, t’entenc! Estàs rendida, atabalada i les factures se’t mengen, però si que pots!!! Els “grans” no són els millors, els grans no tenen la teva personalitat, els grans no fan les coses amb l’amor que les fas tu..Tu ets gran! Tu ets gegant!

Faig una crida a totes aquelles dones o homes que busquen lectures per ser conscients de la maternitat o criança… Faig una crida a totes aquelles persones que saben lo difícil que és lluitar contra les grans empreses…Faig una crida a totes les mares que saben el que és veure que no poden cuidar els seus fills i treballar a l’hora..

Siusplau gent del món, anem a recolzar a aquesta gran dona, mare i empresària… Si heu de fer un regal, si heu de fer una lectura:  www.mundotueris.es

Compartiu siusplau.

MUNDO TUERIS

 

1 Comment

Post A Comment