ARA TAMBÉ ESCRIC AL BLOG DE DONA LLUM

 

 


donallum

Una de les assoaciacions que m’agraden més dins del món de la maternitat és la ASSOCIACIÓ CATALANA PER UN  PART RESPECTAT – DONA LLUM

Una associació que vetlla i illuita pel respecte a la maternitat i al part, pel respecte a la dona…

Moltes dones hi són al darrere: Llevadores, Doules, Mares… Una feinada que es fa de manera altruïsta per poder canviar un dels moments més sagrats de la vida en general : EL NAIXEMENT DELS NOSTRES FILLS.

I és que ja ho va dir no sé qui… «Fins que el naixement dels nostres fills no canvii, estarem perduts»

Doncs ara, tinc el plaer de poder divagar i expressar els meus sentiments en el blog d’aquesta associació…I tot i que he de partir els meus escrits que ja brillen per la seva manca en quantitat, sóc molt feliç i em sento plenament orgullosa de poder-ho fer.

O sigui que res, que si voleu entrar, sou molt benvinguts i benvingudes!

BLOG DONA LLUM

Les meves últimes entrades del blog són:

La cesària, una gran desconeguda

Quina raó mèdica hi ha?

Part a la Sagrada Família 2010

Vull Parir a casa

Tags:
2 Comments
 • Laura
  Posted at 10:15h, 10 abril Responder

  Hola Cris!
  Segueixo el teu blog des del meu primer embaràs (ara la petita Ari ja té 1 any!) i ara estic buscant un germanet/a per a ella. Tot i que jo si que vaig tenir un part respectat a l’hospital, tinc una lleugera culpa per haver entrat a ingrés demanant epidural.
  I en el meu interior sé que si hagués aguantat una mica més ho hagués pogut fer, doncs me la van posar quan estava de 6cm…
  Ara, llegint-te i veient com lluites per evitar un part com el primer que vas tenir, m’has contagiat les ganes de parir a casa, tranquila i acompanyada.
  Així que em volia començar a informar de cara al segon embaràs.
  He visitat les webs que linkes, però no hi trobo la manera de contactar per enlloc!

  Continua explicant l’aventura que n’hi ha moltes que et seguim!

  • crismoe
   Posted at 11:12h, 10 abril Responder

   Hola bonica!!!! Quina ilusió que m’escriguis 🙂
   Doncs res, et passo aquest link, abaiz de tot de la pàgina hi trobaràs el direcctori de totes les llevadoes que atenen parts a Catalunya i tots els centres: http://donallum.org/llocs-per-parir2/ Per un altre cantó pots contactar amb Dona Llum o anar a algun grup mensual. També et deixo la pàgina/forum del Soc petit, secció parts, on hi trobaràs varis posts que parlen sobre el part a casa i res, si vols contactar amb mi per qualsevol dubte pots fer-ho a crismoe.doula@gmail.com !! molta ànims i disfruta de la cerca d’aquest nou bebé!!!!

Post A Comment