Per tu petit Xavi…

Avui el meu petit príncep fa 2 anys, i amb ell jo faig dos anys com a mare… Si, ell ha crescut, però us asseguro que jo he crescut molt més… M’agradaria compartir amb vosaltres un petit escrit que vaig fer als pocs dies del seu naixement… És un escrit molt intim que només vaig compartir amb persones que realment conseixen els meus pensaments… Ara, amb vosaltres també ho vull compartir, perquè aquest blog és un jo despullada… Avui és un día realment especial… Aquí va:

Ets aquí, amb mi, ets l’única cosa que realment tinc; No som res, ni som ningú…no tenim, ni posseïm, tan sols fem i reaccionem… Però tu, tu realment ets meu, ets part de mi i sempre ho seràs… Tu que em mires i jo que et veig … no existeix res més; Em veus, somrius i mires al teu voltant, però no saps res, perquè encara no has vist cap cosa; Aprofita i gaudeix d’aquesta llibertat que tan sols dura uns instants…sense influencies, sense patrons, sense preguntes i sense respostes… tu tranquil, respira, menja i plora que de la resta me’n encarrego jo; T’observo i gaudeixo veient com realment el teu pensament flueix sense pressa ni pressions… Gaudeixo sentint el teu cor, tant petit, tant sencer,… Gaudeixo veient la teva mirada, que tremolosa i sense saber on vol anar es deixa emportar per la llum de l’habitació, i mai s’apaga… Gaudeixo veient el teu somriure, que primer apareix com a acte reflex i poc a poc es transforma en un regal que em fas, encara sense intenció ni de rebre ni de donar… Ets pur, ets innocent, dolç i transparent…ningú et pot fer mal, ningú et ferirà perquè ets part de mi, i jo, la teva armadura; Paro i penso en la meva vida, en la meva feina, la gent que m’envolta , amics i familiars, i de sobte comprenc que sóc aquí no per viure ni per treballar, no per riure ni per plorar, sóc aquí per fer-te, per ensenyar-te a caminar, sóc aquí perquè em tinguis i per tenir-te, sóc aquí per compartir-te amb aquest món, ple d’àngels i de dimonis, sóc aquí per parlar-te, cantar-te, per gaudir-te i per mimar-te, però recorda sempre una cosa, per damunt de tot, sóc aquí per estimar-te;

Per tu petit Xavi;

1 Comment
  • Mireia
    Posted at 20:23h, 30 abril Responder

    Aix, que bonic! M'has fet saltar la llagrimeta! :)Una abraçada!

Post A Comment